Barcelona, în port

Barcelona are circa 5 kilometri de plaje, pe toate gusturile, chiar dacă sunt un milion de turiști, niciodată nu este aglomerația de la Eforie Nord de exemplu. La fel cu faleza, este imens de mare, te poți plimba ore în șir pe ea, are o lățime considerabilă. Și apoi, portul.
Port Vell este portul comercial, vin vapoare mari, curse transatlantice și de marfă, dar are și o zonă de yaht-uri, este un Acvariu și un McDonalds acolo. Plăcută plimbarea în zonă.

Barcelona, in port
Barcelona, in port

Click pe imagine pentru mărire.

 

Barcelona, Port Vell

Sute de yaht-uri la un loc, la un moment dat părea că nu au loc să iasă unele de altele. De fapt nu este așa, lucrurile sunt bine organizate. Pe marginea din est a Port Vell sunt terase, se mănâncă bine, nu foarte scump.

Barcelona, Port Vell
Barcelona, Port Vell

Barcelona, Port Olimpic

Ziua se mănâncă foarte bine în Porto Olimpico, sunt terase, corturi, pește proaspăt, fructe de mare. Seara, aici este viața de noapte, cluburi peste cluburi. De data asta am fost la Shoko, un club cu specific japonez.

Barcelona, club Shoko
Barcelona, club Shoko

Și un scurt film din club Shoko.




Tot în port Olimpic este o plajă cu nisip, teren de volei pe plajă și altele asemenea. Să te tot distrezi. În mai erau 25 de grade ziua, o căldură perfectă pentru Mediterana.

Plaja, Port Olimpic, seara
Plaja, Port Olimpic, seara

Galeria foto

0002.jpg 0004.jpg 0007.jpg 0011.jpg 0013.jpg 0012.jpg 0018.jpg

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *