Hotel Vdara, Las Vegas

Am stat patru nopti la hotel Vdara, care face parte împreună cu Aria din complexul City Center, cu ieșire directă pe The Strip. Sunt între Bellagio și Monte Carlo, terminate în perioada 2009-2010. Chiar lângă este Cosmopolitan, iar peste drum de The Strip este Planet Hollywood. Alte poze din Las Vegas sunt aici.

Vdara Hotel - Las Vegas
Vdara Hotel - Las Vegas

Un apartament dublu deluxe la Vdara Las Vegas costa 150 de dolari pe noapte. Au bucătărie funcțională, cu frigider și aragaz, chiuvetă, masă și tot ce trebuie. E mai ieftin un pic dacă gătești decât să mergi la restaurant, asta dacă nu suporți fast food-ul prezent peste tot. Când am ajuns eu nu aveau camere duble libere, așa că mi-au dat în același preț un apartament cu două niveluri la ultimul etaj. Mi-au spus că sunt la nivel VIP.

Într-adevăr vedeai Las Vegas de la înălțime, atât din pat, cât și din cada de baie, dacă aveai chef de așa ceva. Dimineața și seara peisajul era extraordinar, se văd munții în zare.

Vdara este singurul hotel fără cazino încorporat. Nici galerie de shopping. Dar este și cel mai nou din Las Vegas. Centrul de conferințe a fost ok și a mers netul foarte bine. Era free WiFi peste tot.

Galerie foto. Vdara hotel – apartament, et. 56:

Video. Apartament cu două niveluri în Vdara Hotel, City Center, The Strip – Las Vegas:

Leave a Reply

Your email address will not be published.