Marble Beach – plaja albă din Thassos

Am ajuns ieri în expediția TFB4 pe plaja din marmură albă, Marble Beach, una din minunile insulei Thassos. Plaja e făcută din pietricele și nisip alb din erodarea marmurei din care este format dealul. Orbitoare lumina. Am prins și un mic yaht tras în golf, imaginile vorbesc de la sine. Marble Beach este aproape de Makryammos, un complex turistic special la care am stat acum trei ani.

Marble Beach - Thassos -Grecia
Marble Beach – Thassos -Grecia

Marble Beach

Sunt mici arici de mare, așa că trebuie să aveți grijă la picioare. Pietricelele nu te ajută prea tare, chiar dacă arată superb. Dar cu siguranță merită pentru priveliștea din jur. De asemenea, e o plajă retrasă și liniștită unde erau maxim 10 oameni.

Marble Beach - Thassos -Grecia
Marble Beach – Thassos -Grecia

De asemenea să aveți apă de băut, bere și altele, pentru că nu există niciun chioșc sau altceva. Drumul are vreo 3 kilometri și este drum neasfaltat, plin de praf, mai ales dacă prindeți alte mașini. Noi am trecut și pe lângă câțiva turiști care mergeau pe jos, probabil ne-au urat de bine fiindcă i-am umplut de praf.

0001

(P) Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *