Am fost noaptea în parcul dinozaurilor și am descoperit noul Cinema 9D

Am revenit la Râșnov pentru vizita parcul cu dinozauri și în tura de noapte – da, de-acum înainte este posibilă și vizita de noapte. A fost foarte fain, plin de emoții și surprize pentru cei mici (vezi și în video). De asemenea am testat în premieră sistemul de cinema interactiv 9D care a fost instalat.

0006

Dino Parc Râșnov adaugă astfel noi atracții pentru pasionații de dinozauri, pentru cei care preferă zona Râșnov / Bran față de aglomerația din zona Valea Prahovei. E drept, puteți ajunge și din Azuga sau Predeal, iar o vizită pînă acolo merită făcută.

Traseul de noapte este dotat acum cu instalație de sunet – redă destul de realist zgomotele dinozaurilor și are de asemenea lumini, care te transpun într-o lume demult apusă. În timpul plimbării cea mai mare surpriză a fost dinozaurul mobil, care venea pe cărare și care i-a impresionat mai ales pe cei mici 🙂 Dar cred că și cei mari au fost impresionați la prima vedere. Pe timpul zilei nu am văzut deloc mișcare, dar la data când am fost noi nu erau astfel de atracții. În plus, în ultima perioadă s-au amenajat noi locuri de joacă pentru cei mici, în zona de după intrare spre partea cu tiroliană și activități gen aventura-parc.

Am văzut sâmbătă noaptea și cinematograful 9D, mă rog, o tehnologie mai avansată decât 4Dx care abia a ajuns în București. Pe lângă mișcare, apă, vânt sau fum, există posibilitatea de a resimți fulgi de zăpadă, de a utiliza pistoale interactvite și altele asemenea. Am văzut doar un clip de 10 minute, cu un roller-coaster, dar a fost suficient de impresionant ca să vrei să vezi un film complet. Prețul biletelor aici va fi de 10 lei, dar au și o sală de cinema 2D unde filmele sunt incluse în prețul de intrare.

Mai mult decât atât, tot etajul clădirii principale, în care se află cinematografele, este dotat cu tehnologie interactivă de la holograme până la touchscreen-uri.

În cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Râșnov a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe lângă traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori în care se desfășoară ateliere de pictură și desen și două locuri în care se pot servi mâncare și băuturi. De asemenea, în parc se pot organiza petreceri aniversare.
Este situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov.

 

Video

Noaptea in Dino Parc Rasnov

Dino Parc Rasnov a pregătit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici și mai mari: două cinematografe, dintre care unul 9D, și posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte >>http://www.prinlume.ro/am-fost-noaptea-in-parcul-dinozaurilor-si-am-descoperit-noul-cinema-9d-7103.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *