Ghid turistic pentru vacanța perfectă în Austria

V-am scris despre Austria de multe ori de-a lungul timpului, dar acum vă prezint un ghid turistic perfect pentru vacanță, cineva a listat top 100 locuri de vizitat Austria! Wow, mi se pare o muncă cu adevărat imensă.

Sursa foto: © Natureactiv | Dreamstime.com – Hallstatt / Austria.

Mai demult listasem și noi top 5 locuri de schi în Austria, dar și unde puteți merge la schi în luna mai.

Viena este una dintre cele mai vizitate destinații ale Austriei de către turiştii români (pe locul 11 în topul vizitatorilor după naționalitate). În perioada iernii principalul magnet al Vienei sunt târgurile de Crăciun, care în acest an vor fi deschise din 22 Noiembrie și până în 24 Decembrie. Aceste evenimente atrag anual aproximativ 500.000 de turiști care petrec cel puțin o noapte în Viena, iar românii estimăm că reprezintă aproximativ 3,4% din total.

Austria este patria unor compozitori de muzică clasică precum Mozart, dar și alte figuri iluminate precum Sigmund Freud sau Hundertwasser. Istoria sa este bogată în războaie, splendoare și intrigi. Cultura sa bogată, care a produs nenumărate piese de artă, muzică, piese și cărți, este prezentă în întreaga țară. Și pentru mâncăruri: pregătiți-vă să savurați bucătăria delicioasă locală.

Găsiți aici atracțiile de top, precum și cele mai bine păstrate secrete, locuri ascunse și surprize pe șine, pentru a vă face șederea în Austria de neuitat.

America poate fi prima, dar Austria să fie a doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *