Austria, cu siguranţă

Cum să nu rămâi impresionat când găseşti în cutia poştală o ofertă de turism intitulată “Austria, cu siguranţă” şi care te trimite pe site-ul oficial Austria.info pentru informaţii? Eu unul am fost. Am primit o broşură care promovează un tursim rural-montan, nu marile staţiuni cunoscute publicului.

Deci cum? Guvernul Austriei s-a gândit la mine, a făcut un site, un pliant, totul în limba română, doar ca să mă invite în această ţară, pe care oricum vroiam să o vizitez (am fost 48 de ore la Viena, nu am apucat nici să ies din hotel). Da, cred că asta poate fi numită o iniţiativă de promovare a turismului.

Cazarea e super-ieftină, mai ieftină ca la pensiunile din România, deci se poate. Un pachet family începe de la 560 de euro pe ditamai 7 nopţi de cazare, pentru doi adulţi plus doi copii. Dacă facem un calcul simplu vine 40 de euro pe noapte per adult, iar copiii stau absolut gratuit. Include un card “all inclusive” care dă acces gratuit la facilităţi precum trenuleţele montane, muzee, piscine termale, programe pentru copii, taxe de drum şi o grămadă de alte chestii.

Sunt prezentate în pliant câteva regiuni turistice şi birourile de informare regionale, plus alte câteva oferte. De exemplu: 5 nopţi cu 199 de euro la Relax Resort Kreischberg, de patru stele. Mic dejun si cină de tip bufet, gustări în perioada de prânz şi băuturi non-alcoolice (suc, apă, cafea), plus Internet wireless gratuit în lobby.

Ce să vrei mai mult de atât?

www.austria.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *