Hotel Kempinski, Portoroz – Slovenia

Hotelul Kempinski din Portoroz, Slovenia, m-a impresionat la modul cel mai pozitiv, atât prin design și locație, prin dotările camerelor, dar mai ales prin atitudinea angajaților. Am stat la Las Vegas, la San Francisco, în Provence la Club Med, am fost la Negresco la Nisa sau la Ritz la Berlin. Dar toate aceste hoteluri de lux pălesc literlalmente după ce am petrecut 12 ore la Kempiski Palace.

Hotel Kempisnki - Portoroz, Slovenia
Hotel Kempisnki – Portoroz, Slovenia

Kempinski Palace, Portoroz

Dacă aveți bani și visați la o vacanță de vis la Portoroz, pe malul Adriaticii, în Slovenia, atunci hotelul Kempinski este locația perfectă. Este peste drum de plajă / faleza cu cluburi și baruri care dau spre mare. Camerele sunt mari, perfect curate, decorurile sunt perfecte, au activități, piscină excelentă, vă las să admirați pozele.

Hotel Kempinski Palace, Portoroz
Hotel Kempinski Palace, Portoroz

Sigur, o săptămână cu mic dejun costă 1.800 de euro. Poate găsiți vreo altă ofertă, dar e greu pentru că este cam plin.
În orice caz, este singurul hotel de lux la care angajații efectiv aleargă după tine – mai doriți ceva – dar avem și asta, și asta, stați că vă aduc imediat. Cu adevărat deosebit și nu mi s-a întâmplat nicăieri în lumea occidentală. E drept și că este prima deplasare cu Mercedes-Benz, dar am fost prin lume cu alte corporații la fel de mari 🙂

Galerie foto Kempinski Palace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *