Paradise Beach, Thassos – peisaj spectaculos, valuri, apă rece

Am ajuns ieri la Paradise Beach, una din cele mai spectaculoase plaje din insula Thassos, dar nu este chiar totul perfect acolo. Ca peisaj este extraordinară – are în față o insulă conică, unde sunt colonii de pescăruși. În spate sunt munții, pare o insulă virgină, dacă nu ar fi șezlong-urile de pe plajă.
Plaja este localizată la 23 de kilometri de localitatea-port Thassos, trecând de Aliki.
Am fost în luna mai. Pentru mine apa rece a fost perfectă, pentru că majoritatea plajelor din Thassos au apă mică și este încălzită bine de soare. Probabil în vară se încălzește apa și la Paradise Beach.

Paradise Beach - Thassos
Paradise Beach – Thassos

Paradise Beach are însă cea mai rece apă din toată insula. Nu am putut sta în apă mai mult de 1 minut. Deocamdată n-au fost foarte stricți cu șezlong-urile, dar este clar că în sezon nu poți sta pe ele fără să comanzi sau să plătești taxa. Dar poți să stai pe lângă. Este o plajă destul de mare, nu cred că va fi aglomerată nici în august.

Pe plaja Paradise Beach este cel mai bun nisip fin din ce-am văzut pînă acum, pentru copii este ok. Probabil apa se va încălzi pînă spre vară.

Galerie foto

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *