Plaja Nea Potidea

Desi am stat la Portes Palace Hotel azi am mers pe plaja pe partea cealalta, la Nea Potidea. Am descoperit o plaja minunata, unde pana pe la ora 10 am fost stapani 🙂

Cam 2km , poate mai mult, nisip fin, fara pietricele pe plaja, sezlonguri cat vezi cu ochii si lumea incepe sa vina dupa 10, aproape de pranz s-a mai aglomerat, tocmai cand ardea soarele mai tare. Fara taxa la scaune, pretul inclus in consumatie.Toalete ecologice, cabina de schimbat costumele de baie, bar pe plaja, salvamar, putine pietricele in apa si asta doar putin, spre mal, apa in trepte, preturi bune,  greu sa mai scoti copiii din apa 🙂

Am mancat chiar la taverna de pe plaja, Oasis, si am mers mai cu teama pentru ca erau foarte putini clienti. Mancarea foarte buna, caracatita la gratar se topea in gura, squidul foarte bun, salata greceasca evident ca nu se lasa mai prejos.Servire rapida, racoare placuta la terasa, pretentiosii s-ar putea plange de verdeata, ca picau fructe verzi pe masa din bolta de verdeata. Preturi ok -30 euro/4 persoane.

Revenind la plaja- foarte putine minusuri, si aici as zice despre vanzatorii ambulanti, cam multi, desi nu erau foarte insistenti. Dar experienta a fost foarte placuta si a meritat cu prisosinta drumul.

4 comments

  1. Ah, am fost si eu aici… prin 2007 daca tin bine minte si tare mult mi-a placut plaja. Multi francezi si nemti, foarte sociabili si deloc galagiosi. Mi-au placut si vanzatorii de porumb, gogosi si pepeni care erau chiar simpatici prin modul in care isi promovau marfa. Frumoase poze!

  2. Pingback: Kassandra | Lila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *