Potos – sat pescăresc din Thassos

Potos este o mică localitate în sudul insulei Thassos / Grecia. Fost sat pescăresc, acum localitate turistică, este una din cele mai liniștite locații. Este mic și are terasele spre plajă, era ceva lume, dar nu aglomerat. Plaja este foarte bună, cu nisip, fără arici de mare sau alte surprize. Iarăși prețuri foarte accesibile, camere la 19 euro pe noapte, masa costă 6-10 euro, cafeaua 1,5 euro și tot așa. Oameni veseli și primitori, ba chiar români, atît în vacanță, cît și angajați acolo, precum Otilia.

Potos / Thassos
Potos / Thassos

Potos, Thasssos

Noi am venit in Potos căutân niște terase care să aibă Wi-Fi. Ei bine, aveau cam toate, a mers foarte bine, chiar dacă nu toate suportau 16 utilizatori. Dar ne-am răsfirat și am rezolvat problema. Au toți net.

Au și o mulțime de magazine cu suveniruri, supermarket și tot ce ai nevoie. Am fost pe dig și am făcut câteva fotografii și acolo.

Potos / Thassos
Potos / Thassos

Galerie foto

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *