Cum a fost la Haidook Summer Fest 2016 – marcați 25 iunie în calendare

Anul ăsta am fost la Haidook Summer Fest 2016, un eveniment organizat de cei de la Potcoava Mountain Hideaway. Este un eveniment popular, cu muzică populară, mici și bere, spectacol cu caii de la Potcoava.
Mai multe detalii găsiți și pe site-ul lor.

0032
Festivalul Haiducilor a avut loc pe 25 iunie 2016. Oficialii din Brebu și Runcu au anunțat că anul viitor vor fi mai multe zile, probabil trei zile de festival, deci marcați în calendare 25 iunie 2017. Este un festival în vârf de deal, într-o zonă verde unde încă mai există pădure, urși, animale sălbatice, dar și o pensiune precum Potcoava cu manejul ei de cai.

Anul acesta, invitatul special la Haidook Summer Fest a fost Mihai Mărgineanu, a cărui muzică a fost foarte apreciată atât de localnici, cât și de către cei din București care au venit special să vadă evenimentul.

Dar, ca și la Potcoava, atracția principală au fost caii. Au avut un super-spectacol cu celebrul trainer Miron Bococi, cu Guillem Fernàndez Valls venit direct din Game of Thrones la Runcu, cu Yannis Madrid care a făcut spectacol. Vedeți imaginile la finalul acestui articol.

Pe lângă mâncare, muzică populară și discuții live cu animatorii de la radio, pe lângă spectacolul cailor, la Haidook Summer Fest au fost de asemenea plimbări cu caii prin natură, acțiune în Aventura Parc, tras cu arcul și cu armele de airsoft, au gătit mâncare tradițională și au fost multe alte atracții și evenimente pe parcursul zilei. Totul a culminat cu un foc de tabără la pensiunea Potcoava.

Acest articol a fost scris după infoturul “RomaniaAutentică: călărie și relaxare la Potcoava” organizat de Turism Market și Potcoava, în parteneriat cu Romanian Art & Craft .

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *