Parcul cu dinozauri de la Râșnov este interesant, merită o vizită

Am fost sâmbătă la Dino Parc Râșnov, noua atracție turistică de lîngă Cetatea Râșnov, situată chiar pe drumul spre cetate.  Mai este în apropiere și peștera Cetății, iarăși interesant de vizitat pentru turiști. Atenție, este o zonă foarte aglomerată, abia am găsit loc de parcare, iar la masă așteptarea a fost foarte lungă.

0011

Parcul cu dinozauri este interesant, are și un traseu gen Aventura Park, cu două niveluri de dificultate. Are un restaurant, o terasă și o zonă cu magazin de suveniruri. Pe traseul amenajat sunt 45 de dinozauri în mărime naturală și un vulcan care produce cutremure. A fost super, copiii au fost impresionați, noi ne-am gândit la Jurassic Park & Jurassic World. Nu este un traseu foarte lung, dar plimbarea prin pădure este plăcută și a fost răcoare spre deosebire de ciment și betoane 🙂

Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită. Cred că era fain să aibă și boxe cu sunetele scoase de dinozauri, poate vreun model care să se miște, ceva de gen. Poate se îmbunătățește pe parcurs.

Sunt multe case din lemn, ridicate de la sol pe stâlpi de parcă s-ar pregăti de o inundație. Poate era interesant să ofere și cazare peste noapte, sigur s-ar fi găsit turiști interesați de idee.

Vă las să armirați galeria foto 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *