Unde pleci in vacanta dupa cresterea TVA-ului?

Cresterea taxei pe valoarea adaugata, a determinat, incepand cu 1 iulie, o serie de scumpiri si destabilizare economica intr-o tara extrem de afectata de criza economica. Reducerea salariilor, impozitarea pensiilor si restul masurilor luate pentru reducerea deficitului bugetar au adancit gaura din buzunarul romanului de rand. Fortat sa traiasca sub constrangerea accentuata a situatiei economice instabile si a propriului portofel, romanul prioritizeaza cheltuielile incercand sa pastreze totusi o anumita calitate cat si normalitate a vietii de zi cu zi. Tocmai de aceea, vestea buna este ca exista destinatii exotice de vacanta, neafectate de cresterea TVA, perfect accesibile celor cu bugete mai modeste.

In cadrul acestui haos economic, vacanta si relaxarea este tot ceea ce si-ar putea dori oricare dintre romani, insa pentru multi dintre ei modificarea TVA-ului a spulberat si ultima speranta de a visa la un simplu concediu. Mai mult, vacantele exotice, in tari straine, calde si indepartate au devenit pentru multi, mai mult sau mai putin, intangibile. Prin urmare, pentru cei care vor sa plece intr-un concediu sau pentru cei care viseaza la achizitionarea unui pachet de vacanta, turoperatorul Best Reisen aduce vesti bune: sejururile din destinatiile sale principale, Egipt, Tunisia si Turcia nu vor fi afectate de recenta modificare a TVA-ului. Din contra, preturile raman la fel de accesibile iar ofertele sunt gandite pentru a fi tot mai avantajoase pentru consumatorul final, turistul.

Turoperatorul Best Reisen Romania anunta in mod oficial ca destinatiile sale principale nu vor fi afectate de cresterea preturilor. Turistii vor putea sa se bucure in continuare de briza marii, de nisipul apetisant, de cultura exotica sau de hotelurile all inclusive, atat in Tunisia si Egipt cat si in Turcia, deoarece acestea nu vor fi afectate de majorarea TVA. Dorim sa subliniem faptul ca aceasta majorare nu va afecta nici restul destinatiilor din UE deoarece valoarea adaugata va fi suportata de Best Reisen. De altfel, pentru destinatiile care ne-au consacrat pe noi, se va pastra aceeasi linie de pret si aceleasi oferte pe placul portofelelor turistilor, declara Csaba Garamszegi, manager Best Reisen Romania. Acesta mai adauga Ma bucur sa pot afirma ca tarifele raman neschimbate, iar clientii nostri pot beneficia in continuare de oferte avantajoase. Spre exemplu, un sejur de 8 zile in Tunisia, la un hotel de 3*** cu demipensiune, incepe de la 349 euro, cu toate taxele incluse; pentru un sejur de 8 zile in Turcia, zona Antalya, la hotel de 4**** all inclusive, costul pachetului incepe de la 429 euro, cu toate taxele incluse iar pentru un sejur asemanator de 8 zile, la un hotel de 5 ***** all inclusive, tot in zona Antalya, pretul incepe de la 529 euro, avand toate taxele incluse. In concluzie, managerul Best Reisen afirma De asemenea, Best Reisen asigura plecarile din Bucuresti sau Cluj, transferul de la aeroport si catre aeroport la destinatie cat si ghid turistic in limba romana. Turistii sunt cei mai importanti pentru noi, tocmai de aceea dorim sa le asiguram cele mai avantajoase oferte si cele mai bune conditii de calatorie si pachete de vacanta.

Astfel, romanii care si-au bugetat anul acesta un concediu si nu au apucat inca sa achizitioneze pachetul de vacanta, pot sa stea linistiti deorece tarifele raman neschimbate pentru destinatii exotice precum Egipt, Tunisia si Turcia. Mai mult, ofertele sunt cu atat mai avantajoase cu cat aceste locatii reprezinta de fapt destinatiile principale ale turoperatorului Best Reisen Romania.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *