Viscri 125 – pensiune “cu de toate”

Viscri 125 este alegerea perfectă pentru cazarea în satul Viscri, același care a fost “adoptat” de Prințul Charles și vizitat anual de vedete, politicieni, bloggeri și oficiali din ministere. Nu vă luați după reclamele cu “hoteluri în Viscri”, chiar nu există picior de hotel, doar pensiuni, iar Viscri 125 este cea mai bună, credeți-mă pe cuvânt.

Viscri 125
Viscri 125

Click pe imagini pentru mărire!

Viscri 125

Viscri 125 este o pensiune, dar are multe camere, are o sală de mese / conferințe destul de măricică, o curte mare în spate cu zonă de recreere – băncuțe, hamace, ceva leagăne, loc pentru foc de tabără. Are WiFi gratuit, cereți parola. Mâncarea a fost excelentă, oamenii s-au purtat extraordinar cu noi, totul a fost perfect acolo.

Situat la vreo 8 kilometri de drumul național Brașov – Sighișoara, Viscri are una din cele mai interesante biserici fortificate din Ardeal. Zona a fost denumită Târnava Mare. Căsuțele sunt pătrate în stil tradițional, am dormit în altă casă, despre care vă povestesc mai târziu. Condițiile sunt foarte bune, oamenii deschiși, nu am avut probleme.

Am prins nuntă în sat, despre care de asemenea am să povestesc în alt articol. Am fost la stână, apoi am participat la bătutul pâinii, dar și la alte activități. Am fost de două ori în Saschiz, care merită și el un alt material.

Galerie foto Viscri 125

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *