Zabaione – restaurant italian în București

Am fost aseară la restaurantul Zabaione, un restaurant italianesc în București, situat în Piața Charles de Gaulle, lângă hotel Helvetia (detalii). O atmosferă plăcută, intimă, muzică în surdină – ba chiar am avut parte de un concert la harpă – mâncare bună, aranjată excelent. Este o casă boierească renovată cu gust, cu elemente orientale, dar și cu decoruri mediteraneene, cu o terasă generoasă. Am avut parte de un recital, terrină de foie gras cu mango, tartar de somon cu avocado, sufleu de ciuperci în vin alb, salate italienești, sautee de vongole, dar și risotto (cel cu cerneală de sepie a fost excelent) sau piure cu trufe…restaurant zabaione

Click pe imagini pentru mărirea lor!

Pe lângă foie gras, cel mai gustos a fost mușchiul de porc cu ciuperci de pădure, dar merită încercat și pieptul de curcan cu ierburi aromate. La deserturi sunt specialiști italienii, iar specialiatatea casei, care se cheamă chiar Zabaione, merită oricând comandată. Am notat și Cassata siciliană.

Ne-am uitat jumătate de oră la meniul cu prețuri constatând că sunt prețuri absolut normal, 20 de lei o porție de paste, 30 de lei o mâncare bună, cu excepțiile de rigoare, dar se poate mânca cu un buget normal.

Citez:

În Piața Charles de Gaulle, nr.3, într-o clădire cu istorie și stil, bucureștenii sunt invitați în îmbietoarea bucătărie italienească – Zabaione.
Zabaione înseamnă zile și seri armonioase, reconstruind cadrul unde invitații se simt bine alături de prieteni și de familie, savurând mâncăruri fine, vinuri alese, deserturi și limonade răcoritoare.
Echipa Zabaione studiază și caută în permanență secretele mâncării fine, pregătind meniurile cu grijă și plăcere. Este domeniul în care un mic detaliu poate transforma totul, oferind o altă experiență clientului. Nimic nu se compară cu satisfacția de a vedea oamenii fericiți cu ceea ce Echipa a pregătit.
Cu fiecare zi, ușile restaurantului se deschid din ce în ce mai larg și mai des, iar pentru Echipa Zabaione, acest fapt reprezintă bucuria și recunoașterea lucrului făcut cu pasiune și implicare.
Ne găsiți pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/restaurantzabaione, unde vrem să vă aducem un strop din liniștea și pacea Zabaione.
Zabaione este locul unde timpul se oprește iar sufletul se odihnește.

Galerie foto

P8131764-002

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *