Haidook Summer Fest : 31 iulie – 1 august 2021

Haidook Summer Fest are loc în perioada 31 iulie – 1 august 2021. Au ajuns la ediția a cincea! Eu am fost martor la prima ediție, atunci când am inaugurat Pensiunea Potcoava din Runcu.

Haidook Summer Fest

Haidook Summer Fest se află anul acesta la cea de-a cincea ediție și își propune să celebreze și să reînvie spiritul haiducesc ce arde mocnit în tinerele generații, de aceea nimic din ceea ce se întâmplă la Haidook Summer Fest nu este ales întâmplător.

Zona Runcu, situată la poalele munților Leaota, este o locație cu tradiție. Legendele spun că este un ținut în care legendarul haiduc Radu Anghel sălășluia în inima codrului verde, localnicii oferindu-i adăpost și hrană în vremuri de restriște. În acest context caii, prietenii de nădejde ai haiducilor, nu aveau cum să lipsească.

Așa că dacă ți s-a făcut de o ieșire în mijlocul naturii, la o câmpenească cu mâncare aburindă la ceaun și băutură rece, cu spectacole ecvestre, cu ateliere și activități în aer liber pentru haidoocii mici și mari, te așteptăm cu drag la Runcu în perioada 31 Iulie – 1 August 2021. Accesul este gratuit!

Pentru aceasta ediție ți-am pregătit un spectacol ecvestru, activități cu cai și ponei și multe alte surprize! Vor fi prezenți Denis Ștefan, Blondele de la Potcoava și alți câțiva invitați pe care urmează să îi dezvăluim cât de curând.

Pregătește-te astfel pentru două zile pline cu demonstrații ecvestre, atelaje cu ponei, ateliere pentru copii și jocuri câmpenești, mâncare tradiționala, muzică și voie bună.

Totul se va desfășura în aer liber în locul numit “Vârf la in” din comuna Runcu, județ Dâmbovița, locul nostru obișnuit pentru desfășurarea festivalului.

Vom fi în aer liber, vom avea grijă să respectăm toate normele în vigoare și vă rugăm și pe voi, pe această cale, să le respectați. Anul acesta ediția este specială, puțin mai restrânsă, însă pentru noi e foarte important să organizăm totul în cele mai sigure condiții tocmai pentru a ne bucura cu toții din plin de un weekend în mijlocul naturii alături de cai!

Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cai, familiilor cu copii cât și tuturor celor aflați în căutare de activități în natură. Vă așteptăm să petrecem împreună acest weekend din vacanța de vară.

Ediția din acest an este organizată de Primăria și Consiliul Local Runcu, Consiliul Județean Dâmbovița cu sprijinul Asociației Ride Wild Carpathia, Federația Română de Turism Ecvestru, Standard Business, PSBH, Potcoava Mountain Hideaway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *